21.10.2017

Кметът Иван Алексиев продължава във финалната петица на конкурса „Кмет на годината”

secondНадпреварата в тазгодишния конкурс „Кмет на годината” е към своя край. На финал се класираха кметовете, събрали най-много гласове в първи етап на конкурса, а именно по 5 малки, 5 средни и 5 големи общини в категория.

Кметът Иван Алексиев продължава във финалната петица, благодарение на широката подкрепа, която получи в първата част от конкурса. Алексиев е номиниран, не в една, а в четири категории –  „Ефективно управление на проекти”, „Кмет на гражданите”, „Паркове и градска среда” и „Туризъм, култура, фестивали и традиции”.

Краят на втори етап е на 25 октомври 2017 28г. Всеки желаещ може да даде своя вот за община Поморие, като за целта следва да избере профила му в платформата www.kmetnagodinata.bg и да го подкрепи в една или няколко от изброените сфери на работа.  Гласуването става за минута, но за да бъде вотът валиден, се изисква потвърждение чрез имейл.

Нека подкрепим своята община и кмет ТУК !

Победителите ще бъдат излъчени на 27.10.2017 г. /петък/ от 13.00 ч., в София Тех Парк в рамките на официалната церемония „Кмет на годината 2017“. Събитието ще бъде излъчено по БНТ1, от 23.15 ч. на същия ден.

Разгледайте и другите публикации от рубрика "Добрата новина":