20.10.2016

Добрата новина: Кметът Иван Алексиев е във финалната осмица на конкурса за „Кмет на годината”

1За четвърти пореден път конкурсът „Кмет на годината” постави кметовете на 265 български общини в оспорвана надпревара за призовете в 11 различни направления.

Конкурсът през 2016 година е разделен на два етапа, като първият от тях вече приключи, излъчвайки финалистите в отделните категории общини. Сред кметовете, събрали най-много гласове, е и кметът на община Поморие Иван Алексиев. Заедно с градоначалниците на други 7 общини той продължава във втория етап от гласуването.

До 13 ноември 2016 г. всеки желаещ може да даде своя вот за община Поморие и кмета Иван Алексиев, като за целта следва да избере профила му в платформата kmetnagodinata.bg и да го подкрепи в една или няколко от изброените сфери на работа.  Гласуването става за минута, но за да бъде вотът валиден, се изисква потвърждение чрез имейл.

Победителите в конкурса „Кмет на годината” ще бъдат представени на официалната церемония, която ще се състои на 16 ноември в столицата и ще бъде излъчена по националните радио и телевизия.

Отново можем да подкрепим своята община и своя кмет ТУК!

Ако имате добър пример, вдъхновяваща история, интересна фотография или постижения за гордост на града и страната ни, споделете ги на е-mail:dobrata_novina@abv.bg или във Facebook  @PomorieMunicipality

 

Разгледайте и другите публикации от рубрика "Добрата новина":