22.04.2013

Кампания „МОЯТ УЧИТЕЛ“

учител (Medium)Уважаеми съграждани,

Община Поморие подкрепя инициативата на вестник “Труд”, чрез която се  търси учителят на нашето време. Онзи, който е променил всеки от нас, показал му е пътя в живота, подкрепил го е в трудни моменти, научил го е как да продължи в бъдещето си.

Качественото образование в България е кауза, която може и трябва да ни обедини. Нека заедно да направим първата стъпка – да намерим ДОБРИТЕ УЧИТЕЛИ НА НАШЕТО ВРЕМЕ

Учителите, които са ни променили; учителите, които сега подкрепят децата ни. Разкажете защо и с какво си спомняте за Вашия учител. Какви хора според вас избират тази професия и само парите ли ще я направят престижна.

Очакваме Вашите коментари, спомени, снимки и разкази за онзи ваш учител, който заслужава Вашето “Благодаря”  на mayor@pomorie.bg или на trud@trud.bg  за „Моят учител”. Срокът е до 15.05.2013 г.

Целта на кампанията „Моят учител” е да провокира обществото да говори за учителската професия. Най-интересните истории ще бъдат публикувани на страниците на вестник „Труд”, а репортери ще посетят всяко училище, което ги покани на разговор по темата. На финала очаквайте Списък-албум „Моят учител”, подреден от ученици и родители – от българите, които вярват колко важен е за бъдещето ни нашият учител.