06.10.2017

Започна гласуването за „Кмет на годината”

logo-1Конкурсът „Кмет на годината“ е успешна инициатива, чрез която най-добрите градоначалници в страната ще бъдат отличени за пета поредна година.

През 2015 и 2016 г. кметът на община Поморие Иван Алексиев безапелационно спечели значителна част от зрителския вот, което му отреди призове в категориите „Кмет на гражданите” и „Градска инфраструктура“. И тази есен конкурсът поставя кметовете на 265 български общини в оспорвана надпревара в 10 различни категории.

За да бъде оценяването обективно, а гласуването лесно,  организаторите от Портала на българските общини Kmeta.bg обновяват и развиват платформата ежегодно.  Изборът за “Кмет на годината” става за минута, с няколко бързи стъпки. За да бъде вотът валиден, всеки потребител трябва да въведе имейл, на който ще получи линк за окончателно потвърждение.

Конкурсът за 2017 година ще протече в два етапа. Първият етап на гласуване ще продължи до 12 октомври включително, а във втория етап ще продължат само кметовете, събрали най-много гласове в дадена категория.

Всеки желаещ може да защити имиджа на града и общината ни като даде своя вот за Поморие.

Нека подкрепим своята община и своя кмет ТУК !

 

Разгледайте и другите публикации от рубрика "Добрата новина":