12.08.2017

„Поморие“ и „Ботев“ Гълъбово завършиха 0:0

Отборите на „Поморие“ и „Ботев“ Гълъбово завършиха при равен резултат 0:0 в мач от 4-ти кръг на Втора професионална лига, който се игра на стадион Лазур в Бургас.

Първото полувреме се характеризираше с малко голови положения пред двете врати. В началото Ив. Винков от „Ботев“ Гълъбово създаде на два пъти напрежение за домакините, но вратарят Д. Тодоров спаси с вещина. В 10-та минута поморийци имаха възможност да открият резултата, но Борис Тютюков не бе точен. Десет минути по-късно и Ж. Жеков се озова на чиста позиция, но вместо да стреля, опита подаване и сгреши. Отново Жеков в 54-та минута се оказа в идентична ситуация. Този път той отправи удар, но вратарят на гостите Марин Орлинов изби в корнер. Девет минути преди края Михаел Орачев засече центриране от воле, но стражът Орлинов отново реагира адекватно. Гостите от Гълъбово играха в последните 20 минути с човек по-малко след 2-ри жълт и червен картон за Иван Цачев.

Следваща среща на ОФК „Поморие“ ще бъде гостуване на ПФК „Лудогорец II“ Разград на 21.08.2017 г.  /понеделник/ от 18.00 часа.