14.06.2017

Добрата новина: Община Поморие възстанови фасадата на Лятното кино след груба хулиганска намеса

BeFunky Collage 3 (Medium)През 2016 година прекрасното Лятно кино „Яворов” в Поморие бе ремонтирано и обновено. Благодарение на спасителните мерки, предприети от Общината, киното си възвърна блясъка на един най-ярките градски символи.

Хулиганските прояви за съжаление не закъсняха и съвсем наскоро лятното кино осъмна с надраскана фасада и тераси. Благодарим на гражданите, които уведомиха Община Поморие своевременно. Веднага след получаване на сигнала, общински екип отстрани нанесените щети и възвърна облика на красивото съоръжение.

Средствата, вложени за възстановяването на всяко нещо, вандалски повредено или разрушено, са реално пропусната възможност да бъде изградено нещо ново за нас и нашите деца.

Община Поморие отново призовава за висока нетърпимост към прояви, които в пряк и в преносен смисъл ощетяват съвестните граждани. Уютът и красотата на града ни са обща отговорност и задължение, а усетът към красивото и способността да пазим се възпитават от люлката.

Tова лято Поморие ще бъде отново част от кампанията на БНТ1 „Пътуващо лятно кино“ и поморийската публика ще гледа безплатно едни от най-добрите съвременни български филми.

Изпращайте ни своите добри новини, вдъхновяващи истории, интересни снимки или постижения за гордост на еmail: dobrata_novina@abv.bg или във Facebook:  @PomorieMunicipality

Нека поощряваме добрите примери!

Разгледайте и другите публикации от рубрика "Добрата новина":