24.04.2017

Добрата новина: Поморие отново част от европейската инициативата „Ден без асансьори“

ПЛАКАТ1 (Large)На 26-ти април Община Поморие и Сдружение „BG Бъди активен“ ви предизвикват да забравите за асансьора и да се раздвижите.

Повод за това е европейската инициатива „Ден без асансьори“, която се провежда за трета поредна година. Целта е поне за ден да се движим по стълбите, без да използваме ескалатори и асансьори. Всеки, който иска активно да подкрепи каузата, може да заповяда на централната пешеходна алея в града, на 26.04.2017 г. /сряда/, от 12.30 часа. Пример за това ще дадат и учениците от ОУ „Христо Ботев“ и СУ „Иван Вазов“ Поморие.

„Ден без асансьори“ (No Elevators Day) е  част от целогодишната кампания NowWeMOVE, която раздвижва все повече хора посредством събития, свързани с физическата активност и спорта. NowWeMOVЕ има за цел да фокусира общественото внимание върху значението на физическата активност за здравето и благосъстоянието на населението.

Ако кипите от енергия и горите калории, включете се!

infographic_v21

Изпращайте ни своите добри новини, вдъхновяващи истории, интересни снимки или постижения за гордост на еmail: dobrata_novina@abv.bg или във Facebook:  @PomorieMunicipality

Нека поощряваме добрите примери!

Разгледайте и другите публикации от рубрика "Добрата новина":