06.04.2017

Добрата новина: Националната кампания „Великден за всеки” отново е в ход

Националната кампания „Великден за всеки” – „Дари празник на баба и дядо” отново стартира под патронажа на омбудсмана на Република България Мая Манолова.

easterforeveryoneИнициативата е насочена към българските пенсионери и цели те да бъдат подпомогнати, за да посрещнат големия християнски празник подобаващо. И тази година ще се набират както парични средства, така и хранителни продукти, които ще бъдат раздадени на възрастните хора в седмицата преди Великден.

Община Поморие кани всеки, който има възможност и желание, да подкрепи благородната кауза. Средствата ще се набират по няколко начина:

  • По банкова сметка, разкрита конкретно и единствено за целите на  кампанията – Банка – Уникредит Булбанк, IBAN: BG53 UNCR 7000 1522 8027 95, Банков код: UNCRBGSF
  • Със SMS 1255 – на стойност 1 лев, освободен от ДДС
  • На стационарен номер 0900 5 1255 на стойност 1 лев, освободен от ДДС
  • Чрез on-line дарения от България и чужбина на сайта на БЧК.
  • На Интернет платформата AMMADO.

Припомняме, че при първото издание на кампанията бяха подпомогнати 33 000 пенсионери чрез 1 милион лева в пари и хранителни продукти.

Важно е при попълване на платежното нареждане да бъде посочена общината, за която правите паричното дарение. Пълна информация и подробни указания за кампанията можете да намерите на сайта на омбудсмана.

Ако имате добър пример, вдъхновяваща история, интересна фотография или постижения за гордост на града и страната ни, споделете ги на

 еmail: dobrata_novina@abv.bg или във Facebook:  @PomorieMunicipality

Разгледайте и другите публикации от рубрика "Добрата новина":