27.03.2017

Добрата новина: Децата на КСТ „Поморие“ се завърнаха с титли от Международен танцов турнир

Двойките на Клуб по спортни танци „Поморие” се завърнаха от участие в Международния турнир „Монтана Open”. Това беше 12-то издание на първенството и в него се състезаваха 250 двойки от всички възрастови групи.

17407969_1468333466544809_1418552428_oИзявите на отделните танцови тандеми бяха оценявани от 13-членна комисия, включваща съдии от 11 държави: Словения, Хърватска, Беларус, Грузия, Молдова, Гърция, Румъния, Унгария, Македония, Сърбия и България.

Оценките на строгото жури поставиха Алекс Димитров и Маринка Канариева на 2-ро място в клас 13Е.

Давид Абрашев и Гергана Велкова грабнаха златото в клас 11D, следвани от другата поморийска двойка Стилиян Николов и Нанси Панайотова. С изпълненията си на латина и стандартни танци Давид и Гергана станаха трети, а Нанси и Стилиян отново се класираха веднага след тях на четвърта позиция.

Двойката на Виктор Василев и Анджелина Кръстанова също  се изяви успешно и зае пето място в клас 11Е.

КСТ „Поморие” имаше представители и в групата на юноши старша възраст. Дейвид Йовчев и Елена Севастиянова се позиционираха втори на латина и трети при стандартните танци.

Под ръководството на треньорите Никола Абрашев, Явор Вълчев, Димитрина Вълчева и Мария Апостолова спортистите продължават с тренировките,  подготвяйки се за нови високи постижения.

Ако имате добър пример, вдъхновяваща история, интересна фотография или постижения за гордост на града и страната ни, споделете ги на

 еmail: dobrata_novina@abv.bg или във Facebook:  @PomorieMunicipality

Разгледайте и другите публикации от рубрика "Добрата новина":