07.02.2017

Добрата новина: „Забранено за смях“ обещава много смях от сцената на НЧ „Просвета 1888“

Държавен драматичен театър – Търговище и НЧ „Просвета 1888“ Поморие ще предложат на почитателите на театралното изкуство нещо…

„ЗАБРАНЕНО ЗА СМЯХ“

комедия по Миро Гарван

На 20.02.2017 г. /понеделник/ от 19. 00 часа в салона на читалището. В ролите: Любомир Фърков, Даниела Горанова и Теменуга Первазова

 

Комедията “Забранено за смях” е носител на най-престижната награда за драматургия в Хърватия – “Марин Държич”. Прекрасно скроен от Миро Гарван текст, ярки характери, напрегнато действие с неочаквани обрати, блестящ с остроумието си диалог.

50-годишният Борис е част от класически любовен триъгълник – богата съпруга с “културни интереси” и млада красива любовница. Идилията свършва, когато любовницата Нина решава да прекъсне връзката им. Блудният съпруг се завръща у дома си и разбира, че вече е нежелан. Семейството му си е изградило нов живот, в който той няма място и съпругата му е готова на всичко, за да го върне при… любовницата му.
И така, в заформилия се любовен триъгълник, след неочаквани перипетии и обрати с много смях, ни предстои да разберем кой от тримата ще се окаже “тъпият ъгъл”.

Билети се продават в канцеларията на НЧ „Просвета 1888“.

Ако имате добър пример, вдъхновяваща история, интересна фотография или постижения за гордост на града и страната ни, споделете ги на еmail:
dobrata_novina@abv.bg или във Facebook  @PomorieMunicipality

Разгледайте и другите публикации от рубрика "Добрата новина":