03.02.2017

Добрата новина: Община Поморие предоставя безплатна възможност за реклама на местния туристически бранш

 „Опознайте Поморие – най-красивият град на южното Черноморие” – така посреща и приканва новият туристически портал на курортното ни градче www.visitpomorie.bg .

Онлайн платформата беше създадена съвсем скоро, като все още се структурира и обогатява. Тя обаче дава възможност на всички търговци на категоризирани места за настаняване, заведения за хранене и развлечения да направят безплатна реклама на своята дейност. Необходимо е само да се регистрират и да презентират обекта си със снимки и текст. След задължителната администраторска проверка, рекламите ще бъдат публикувани в сайта.

Като част от подготовката за предстоящия туристически сезон, Община Поморие приканва хората, работещи в сферата на туризма, да се възползват от безплатната възможност. Богатият избор и разнообразието, които предоставя порталът, ще бъдат още една стъпка към популяризирането на града ни като туристическа дестинация.

*За всички обекти, категоризирани по ЗТ, подаването на информация относно категоризацията на обекта е задължително.

Ако имате добър пример, вдъхновяваща история, интересна фотография или постижения за гордост на града и страната ни, споделете ги на еmail:
dobrata_novina@abv.bg или във Facebook  @PomorieMunicipality

Разгледайте и другите публикации от рубрика "Добрата новина":