24.01.2017

Община Поморие подкрепя Созопол в конкурса за „Европейска дестинация“

vote-banner-newПреди дни Созопол атакува престижната европейска класация за туристически дестинации European Best Destinations /EDEN/. Заедно с оказаната чест обаче, конкурсът донесе на градчето и отговорността да защити българския туризъм.

Както Поморие, така и Созопол разполагат с уникален туристически продукт, който представя страната ни по света и я прави все по-желано  място за отдих и почивка. Ето защо всеки глас за Созопол е глас за българския туризъм, а всеки успех за българския туризъм е успех за България.

Община Поморие подкрепя Созопол в битката за Европейска дестинация и призовава всеки, който има възможност, да даде своя глас на: http://www.europeanbestdestinations.com/destinations/sozopol/

Нека дадем силен старт на туристическата 2017, като още веднъж покажем на Европа и света, че България заслужава да бъде водеща туристическа дестинация!

Повече за класацията може да прочетете ТУК.

Ако имате добър пример, вдъхновяваща история, интересна фотография или постижения за гордост на града и страната ни, споделете ги на еmail:
dobrata_novina@abv.bg или във Facebook  @PomorieMunicipality

 

Разгледайте и другите публикации от рубрика "Добрата новина":