21.12.2016

Добрата новина: Община Поморие получи още един приз за принос в развитието на спорта

15666365_10208277263630149_1646044768_nПо време на официалната церемония за награждаване на „Десетте най-добри спортисти“ снощи, кметът Иван Алексиев също бе удостоен с отличие.

Наградата му беше присъдена от Сдружение „БГ Бъди Активен“ във връзка с усилията, които Община Поморие полага за развитието на спорта, и като благодарност за съвместната работа в кампанията „NowWeMove“ България 2016.

Кампанията се проведе през целия месец май под надслов „Да раздвижим Поморие“. В нея се включиха стотици участници – деца и родители, ученици и учители, начинаещи и професионалисти в спорта, както и хора от третата възраст.

„Категорично и отговорно заявявам, че вие сте най-добрите и най-активните. Проведохме кампанията си в редица общини от цялата страна, но с разнообразните си инициативи Община Поморие показа, че може да превърне седмицата на спорта MoveWeek в цял месец и да популяризира физическата активност сред хора от всички възрасти и професии“, каза  представителят на сдружението Мая Личева, връчвайки наградата на кмета Алексиев.

Ако имате добър пример, вдъхновяваща история, интересна фотография или постижения за гордост на града и страната ни, споделете ги на еmail:
dobrata_novina@abv.bg или във Facebook  @PomorieMunicipality

Разгледайте и другите публикации от рубрика "Добрата новина":