19.12.2016

Триумф за двойките на Клуб по спортни танци „Блясък“ Поморие

Състезателите от Клуб по спортни танци „Блясък” Поморие взеха участие в Държавното първенство по спортни танци от II ранг, което се проведе  на 17.12.2016 г. в Бургас.

Шампиони на България в клас 11Е за 2016 г. станаха състезателите от клуба Мария Георгиева и Атанас Маринов. С чар и умения те привлякоха вниманието на жури и публика и безапелационно заслужиха златните си медали.

За вицешампиони в същия състезателен клас и сребърни медалисти за 2016 г. отново бяха обявени танцьори от КСТ „Блясък“ – Мария и Николай Димитрови. След успешното си представяне и завоюваните шампионски титли, възпитаниците на треньора Веселин Тодоров преминаха в по-високия състезателен клас 11D.

Първи стъпки на състезателния подиум направиха Дара Лимберова и Петър Тодоров в турнира „Изгряващи звезди”. Тяхната двойка се качи на най-високото стъпало във възрастовата група до 7 години и се окичи с първите си златни медали. Рая Стоилова и Яни Тодоров участваха при деца до 9 години и спечелиха бронзови медали.

Следващата и последна за тази година изява на децата от КСТ „Блясък” ще бъде на 22 декември, в рамките на съвместния Коледен концерт  с ДГ „Детелина”.