09.12.2016

Подкрепете Поморие в конкурса за „Годишните награди в туризма 2016“

Община Поморие е номинирана в 3 от категориите за годишните награди, учредени от Министерството на Туризма. Целта е да насърчи развитието на българския туризъм и да се повиши конкурентоспособността и качеството на туристическата услуга.

Морските климатични особености, природните дадености, лековитата кал и модерните комплекси поставят града ни сред фаворитите за приза „Община на 2016 година за балнео и СПА туризъм”. В категория “Туристическо събитие” Поморие е представен от Международния фестивал на православната музика „Св. Богородица – Достойно Есть”.

baner02v_1За избора на българите в графа100те национални обекта ще се конкурират Музеят на солта и Посетителският център, а в съревнование с „50те малко познати туристически обектие поставена Античната куполна гробница.

Всички финалисти в отделните категории вече са публикувани на сайта www.tourismawards.bg. Желаещите да подкрепят своето родно или любимо място могат да го направят до 18 декември като еднократно дадат вота си в онлайн платформата.