09.12.2016

Последни дни да напишете писмо до Дядо Коледа или да участвате в конкурс за коледна украса

christmas-ligh788Най-идейните и сръчни жители на Поморие имат възможност да разкрият творческия си потенциал до 15 декември /четвъртък/ в рамките на  конкурса за оригинална външна празнична украса „Коледна магия”.

Всички граждани, фирми и институции могат да се включат като номинират украсено от тях място. За регистрация в състезанието участниците трябва да представят снимки, точен адрес на сградата и контакти за обратна връзка на e-mail:  human_@pomorie.org.

christmas-letter-top78До 15 декември е и срокът, в който най-малките жители на града и общината ще имат възможността да изпратят своите писма до Дядо Коледа.  За целта в градинката до храм „Св. Рождество Богородично” е поставена специална пощенска кутия, чието съдържание скоро ще бъде отнесено до дома на Дядо Коледа в Лапландия. Той и джуджетата му ще прочетат всяко едно писъмце и лично ще му отговорят.

Целта и на двете кампании е да се поощри инициативността и креативното мислене на хората, а също така с общи усилия да допринесем за красотата на града и за доброто празнично настроение. Включете децата си в украсяването на дома, помогнете им и да изпратят тазгодишните си писма до Дядо Коледа!

Информация относно условията за участие в конкурса „Коледна магия” може да прочетете ТУК.

А ТУК ще разберете повече за специалната пощенска кутия на Дядо Коледа.