02.06.2016

Добрата новина: “Wake Your Body” – Да раздвижим Поморие с активна събота на източния плаж

Месецът на спорта в града ни изтече, но с това не стихват интересът и ентусиазмът, с които Община Поморие продължава да „раздвижва” своите граждани, изграждайки спортен дух и здравни навици, дори и у най-малките.

На 04.06.2016 г. /събота/, от 10.00 часа на източния плаж (втори вълнолом) ще се проведе „Активна събота”. Мероприятието е част от платформата Wake Your Body и представлява еднодневна програма с различни занимания, промотиращи спорта и физическата активност. Именно разнообразието от дейности обуславя възможността в проявата да се включат широк кръг от участници: деца, родители, възрастни, хора в неравностойно положение и други.

Съботното утро ще ви помогне да събудите тялото си по следната програма:

– 10.00 часа – тренировка по Тае Бо
– 10.20 часа – тренировка по Зумба
– 10.40 часа – Функционална фитнес тренировка с ластици
– 11.00 часа – Щафетни игри за цялото семейство
– 11.45 часа – Традиционни народни хора

Освен че са забавни и абсолютно безплатни, дейностите в „Активната събота” ще донесат и промоционални подаръци за всички участници.

Вие, вашето семейство и приятели сте добре дошли на поредния спортен празник, организиран от Община Поморие, съвместно със сдружение „BG Бъди активен“.

Wake Your Body- Активна събота се осъществява с финансовата подкрепа на Coca Cola HBC.

Истинската красота е в нашите очи, а не в обектите на съзерцание. Нека всеки, който желае да добави цветен щрих в букета от усмивки, изпрати своите добри новини, разкази и снимки на е-mail: dobrata_novina@abv.bg

Разгледайте и другите публикации от рубрика "Добрата новина":